Sunday, April 24, 2011

berbasikal bersama eyqa nadea :)

sabtu minggu lepas ade hari kantin . then saya bersama bestie saya eyqa jelajah satu sekolahh tengok ape yang dijual . haha best giler tp saya ingat A tak datang tiba tiba saya nampak kelibat dia ! betul ke dia ? then saya text dia terus dia call saya , sweet kan ? then kiteorang lepak dekat dataran tengok orang karaoke , berdebar debar hati saya . haha tak terkata . sporting jugak lahh dia tuu just pendiam sedikit :) tak ade gambar dia lahh letak dekat blog nie . hehe

dua jam kemudian

saya on the way balik kampung dengan eyqa nadea . sampai je sane bawak eyqa keliling kampung naik motokarr haha (motor) best jgak dapat spend time dgn soulmates sorang nie . then malam tengok AF , tak ade pergi mane . esuknya petang hujan renyai renyai main basikal dengan eyqa . bestttt sangat sampai ade sekali tu kena kejar dengan lembu . hahaha kelakar kan .