Wednesday, March 30, 2011

SEMOGA BAHAGIA :)

HANIF dan WANNY semoga bahagia . lina selalu doakan korang, okay ? jangan gaduh gaduh tahu . hanif jage wanny elok elok . maafkan lina kalau lina tulis blog hari tu menyebabkan korang gaduh tapi lina pun ade perasan mcm korang  . maafkan lina lagi sekali . hanif lina tak salah kan hanif sebab marahkan lina . nak maki hamun lina silakan tapi tolonglahh jgn buat perkara nie dkt sape sape pun selepas lina . lina kan kate lina dah pun meredhakan jadi tak ade ape yang perlu dibahaskan . 


hanif tolong lah jangan kaitkan kawan lina dalam hal ni dgn wanny pun jgn . ini masalah kita berdua . lina taknak relationship lina wanny dgn eyqa goyang sebab masalah nie . lina taknak , jadi tolong jage perasaan semua orang okayy ? lina takkan ganggu hanif lg dont worry . 


kpd yang terasa maafkan lina lagi sekali . lina tak ade niat pun nak lukakan hati sesiapa . eyqa maafkan aku sbb masalah ini kau babit sama . aku tahu mesti kau terasa hati kan thanks sebab dengar semua cerita aku . terakhir sekali kita buat hal sendiri and jage diri sendiri lagi baik . THANKS TO ALL