Friday, March 11, 2011

-_-'



hari nie weeding abang HJ . my beloved sis mimie jemput aku, smpai aku kt sane semua perasaan ade . nasib baik eyqa ade kalau tak tak tahu nak buat mcm mane. betapa hensem yee HJ tuu dengan pakaian baju melayu warne biru samping dgn cermin mata warne hitam, haha tapi aku mcm asing sangat dea, mcm langit dengan bumi . aku berdebar bila nmpak dea . aku ambik makanan then eyqa dengar yg GENG BAJET DIVA tuhh mengumpat kiteorang lahh ! aku tak cari pasal dengan korang yg korang sibuk hal aku apsal ? just take care of yourself jgn nk tahu semua pasal org lain kalau diri sendiri tak terjaga ! dah habis makan aku balik, eyqa ckp suruh HJ datang aku tak tahu nak ckp ape lahh . dea dah ade depan aku cakap lahh ' lina nak balik ' then dea ckp ' thanks sebab datang' dea langsung tak pandang muka aku sebak tahu, 

kenapa sampai jadi mcm nie ? aku taknak jadi mcm nie . perjalanan nk pegi kereta aku menangis, tak tahu kenapa, kenapa benda mcm nie jd dekat aku? sob sob . aku sayang dea tapi dea sayang aku ke ? aku tak pasti . cara dea dapat menggambarkan dea mcm mane . aku ingat nk tangkap gambar dengan dea tapi hajat aku tak kesampaian . mungkin tulahh kali terakhir aku akan cakap dengan dea, tengok dea dengan dekat . dea nak lupakan aku kott . jadi aku kena lah buat benda yang same . nnt mcm aku nie bertepuk sebelah tangan . aku mesti lupakan dea mesti tapi dea lupakan aku ? hope so aku harap Hj dapat ape yang dea nakk . thanks for everything HJ linaa takkan lupa HJ sob sob sob  ...