Friday, March 25, 2011

akhirnya !

dah dua hari aku fikir pasal hal nie . semua bercampur baur sedih, pening, cemburu, sakit hati sampai macam nak jee pegi serang dea ! huh sejak akhir akhir nie dea selalu comment photo girl nie and selalu tulis status tentang dea ! sakit sangat hati aku nie tahu ! aku dapat rase mesti dorang couple ! bertambah marah lahh aku hmm nak buat mcm mane bile aku dapat tahu dorang memang dah couple ! shitttt cepat sungguh kau lupakan aku kan ? kau tak tahu aku yang merana tahu kena menangis sebab kau ! aku cerita dekat my beloved sis and my beloved friend utk kurangkan beban aku nie ! aku tak tahu nak buat ape, just mampu nangis dan nangis dan nangis .. tapi lepas nie aku takkan jadi selemah nie tahu ! wahai semua lelaki di luar sane ini LINA yang baru tahu ! korang takkan dapat mainkan aku lagi, get it ?

dan untuk kau HJ, hope kau bahagia lah eah . walaupun aku sedih kau dengan dea tapi aku doakan kebahagiaan kau ! mcm nie kau buat aku . yelahh aku tahu aku sape bagi kau ! eah eah awak awak jage HJ baik baik tahu ! jangan sakitkan hati dea hmm walaupun dah banyak air mata aku keluarkan haha 

dah lahh tak payah nak dolak dalih . seriuosly aku still and will love him forever .. aku akan ingat janji dea sampai masanya dan sampai akhir hayat aku ! aku tak nak dahh jadi selemah nie . open new book, close old book . pandang ke masa hadapan . tuuu yang nak aku kecapi ! kejayaan tahu . buang fikiran pasal dea ! orang lain takpe haha 

sampai sinie jelahhhhhh .. thanks kepada my beloved sis mimie busukkkkk, and my new BFF eyqaaaa sebab korang selalu support me .. aku akan sayang korang samapai mati tahu ! remember that ! who know me thanks because supoort me