Thursday, May 5, 2011

sedih gila !

aku tak tahu ape salah aku ! aku cuba betul kan keadaan tapi still jugak jadi mcm nie . ape salah aku ? time PJ aku jumpe ama tanya ape masalah dia . dia kate tak ade pape . terus berjujuran air mata aku jatuh , kalau aku ade buat salah cakap . jgn mcm nie . kita dah lame kawan kan ? kenape mesti jadi macam nie ? aku tak boleh tahan air mata aku dari terus berjujuran . dia buat bodoh je bila aku tanya . 

aku nak kita macam dulu . aku dah anggap kau sebagai sebahagian hidup aku , dah mcm kakak aku sendiri . tapi kau salah anggap tentang kehadiran aku . aku nak sangat kita mcm dulu .

maafkan aku jika aku ade buat salah pada kau 
aku selalu doakan kebahagiaan kau ;)

Saturday, April 30, 2011

HARI BEST ♥


ini gambar gambar saya yang sempat capture , huh muka penat kan ? seriously memang penat hang out dengan kawan kawan . mula mula pergi PWTC then pergi JALAN TAR last sekali pergi MCD jalan pahang . guess what ? eyqa nadea bagi saya chocolate cadbury . my favourite chocolate . yummy :) 
sekarang gambar kawan kawan saya :)




 

thanks korang ade dalam hari bahagia saya .
saya takkan lupakan hari yang sangat indah 
thanks kepada :
amalina 
fatimah
eyqa nadea 
hazry rahman 
aziz othman 
amir shukri
amin harith
amalina (adik saya)

thank you very much and i love you guys ♥

Friday, April 29, 2011

HAPPY BIRTHDAY LINAA !

yeahh , hari sabtu tanggal 30 APRIL 2011 hari yang di nantikan aku ! my BITHDAY day ! okayy ini antara msg yang diterima dari soulmates soulmates sekalian :)

12:00 am
MY BELOVED FATHER : selamat hari jadi sayang , semoga jadi anak yang solehah dan berjaya dalam hidup .
(dalam hati lina sebak)

12:01 am
MY BELOVED SIS : selamat hari jadi along ! haha kau dahh tua !
(pandai kau perli aku eahh angah)

12:13 am
MY SOULMATES : happy birthday sayang :)
(masih ingat lagi)

01:00 am 
MY BELOVED EYQA : happy bithday sayangku linaa . enjoy your day dear . iloveyou lahh 
(eyqa terima kasih)

07:12 am 
FATIMAH :happy birthday ! semoga panjang umur dan murah rezeki .

07:22 am 
AMALINA : happy birthday linaa , moga panjang umur dan murah rezeki 
(dia nyanyi tahu) :)

buat mase nie tuu sahaja lina terima msg .
rakan rakan facebook , terima kasih wish korang .

hari ini saya hangout dengan kawan kawan tersayang , then petang pergi piknik . WOW best nyaa . 
saat yang tidak boleh dilupakan :)
*nak mandi dulu , nak siap , bye thank you korang ...... ILOVEYOU

Sunday, April 24, 2011

berbasikal bersama eyqa nadea :)

sabtu minggu lepas ade hari kantin . then saya bersama bestie saya eyqa jelajah satu sekolahh tengok ape yang dijual . haha best giler tp saya ingat A tak datang tiba tiba saya nampak kelibat dia ! betul ke dia ? then saya text dia terus dia call saya , sweet kan ? then kiteorang lepak dekat dataran tengok orang karaoke , berdebar debar hati saya . haha tak terkata . sporting jugak lahh dia tuu just pendiam sedikit :) tak ade gambar dia lahh letak dekat blog nie . hehe

dua jam kemudian

saya on the way balik kampung dengan eyqa nadea . sampai je sane bawak eyqa keliling kampung naik motokarr haha (motor) best jgak dapat spend time dgn soulmates sorang nie . then malam tengok AF , tak ade pergi mane . esuknya petang hujan renyai renyai main basikal dengan eyqa . bestttt sangat sampai ade sekali tu kena kejar dengan lembu . hahaha kelakar kan .


Friday, April 22, 2011

DIA ♥

sangat selesa bersama dengannyaa :)
♥ A ♥

Wednesday, April 20, 2011

best lahh dia !

tadi onl facebook .. nampak dia onl ? wahh dengan memberanikan diri , saya cuba IM dengan dia . dia IM saya balik , tak sangka :) saya dahh lame admire dekat dia tapi tak terlalu sangat lahh .. chat puye chat kitaorang tukar number phone . tak sangka pulak mcm tuu :)
hati tengah berbunga nie . tak tahu nak cakap mcm mane . you wait for me , okayy ? i will text you
bye nak text dengan dia ! :)

Saturday, April 16, 2011

Eyqa Nadea ♥

Eyqa Nadea & Linaa Kamarudin

Eyqa Nadea .. itulahh kawan saya yang kedua terbaik selepas fatiena ateera . saya sayang dia macam kakak saya . dia selalu ada time saya sedihh time saya suka . dia bagi saya peransang selain parents saya . saya sayang awak sangat sangat eyqa . thanks sebab dengar cerita saya , layan karenah saya , layan sikap saya yang gila gila :) kami suka gurau sama sama cakap sama sama walaupun bukan tentang kitaorang . bukan mengutuk eah atau memfitnah haha . kami selalu together together . haha the best moment is buat acc dekat rumah dia ! hehe saya harap awak tak akan lupakan saya . you're the most most bestfriend did i had :) thanks for being my friend dear .  nice to know you Eyqa Nadea .